Få tilbud på billige TV-pakker

Anbudstjenester er en smart og rask måte å finne den beste og ikke minst billigste leverandøren. Her kan du finne tilbudstjenester som gjør det mulig å få tilbud på billige TV-pakker i dag.

Anbudstjeneste

Tjenestetorget

Det kan være vanskelig å finne hode og hale i de mange strømmetjenestene, TV-pakkene og ulike TV-abonnementer med eller uten TV-kanaler.

Heldigvis finnes det en enkel og smart måte å finne de billigste og beste TV-pakkene til hjemmet eller til hytta.

Med Tjenestetorget kan du på under 2 minutter ved hjelp av et enkelt skjema få gratis og uforpliktende tilbud på TV-pakker og løsninger til hjemmet, samt til hytta.

TV-pakker og tjenester vi anbefaler

Bli kvitt mange regninger, høyere månedlige utgifter og alt bryet med utallige strømmetjenester og pakker. Samle TV-kanalene, strømmetjenestene og all annen underholdning på ett sted og spar penger på underholdningen med disse TV-pakker.

  • TV streaming & pakker

    Allente

    Allente er en ledende TV- og bredbåndsleverandør i Norden som tilbyr et bredt utvalg av TV-pakker og bredbåndsløsninger til både private og bedrifter. Med Allente kan du nyte favorittprogrammene dine på TV og streaming, samtidig som du har rask og pålitelig internettforbindelse til hjemmet ditt. Enten du er på utkikk etter sport, film, underholdning eller nyheter, så har Allente en TV-pakke som passer for deg.

    Spar kr. 480,- på Stream Basic

Lydbokstjenester

Podcaststjenester

Streaming TV

TV pakker

Få billig TV streaming med TV pakker

Tjenestetorget.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne den beste TV-pakken for deg. Ved å benytte denne tjenesten, kan du spare tid, energi og penger. Tjenestetorget.no fungerer slik at du først må angi om du trenger TV-pakker til hjemmet eller hytta. Deretter må du fylle ut skjemaet som inneholder din kontaktinformasjon, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og postnummer.

Når du har fylt ut skjemaet, vil Tjenestetorget.no sende din forespørsel til flere TV-leverandører som vil konkurrere om deg som kunde. Dette betyr at du slipper å lete på egenhånd etter tilbud fra forskjellige leverandører. I stedet vil leverandørene kontakte deg med sine tilbud på en relevant kanalpakke for deg.

Fordelen med å motta tilbud fra flere leverandører samtidig, er at du kan sammenligne kanaler, innhold og pris fra forskjellige leverandører og velge den pakken som passer best for deg. Du kan velge leverandøren som tilbyr det mest relevante innholdet for deg, og til en så billig pris som mulig.

Det er helt gratis og uforpliktende å benytte Tjenestetorget.no for å finne den beste TV-pakken for deg. I tillegg kan du også bli med på deres nyhetsbrev og motta gode tips som kan spare deg for mye penger.

Hva er en TV pakke?

En TV-pakke er en kombinasjon av TV-kanaler du får gjennom et abonnement eller en tjeneste som gjør det mulig å se TV. I dag skjer det stort sett på nett gjennom streaming og de fleste velger å sette sammen strømmetjenestene sine med TV-kanalene sine, både for å spare penger og få det hele samlet på ett sted og på én regning.

For tiden er Allente og Strim de mest populære tjenestene innen TV-pakker. Her kan du for en billig penge få tilgang til et stort utvalg av både TV-kanaler og strømmetjenester.

FAQs

Ofte stilte spørgsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om TV-pakker i vår FAQ-seksjon.

En TV-pakke er en samling av TV-kanaler som tilbys av TV-leverandører, som kan kjøpes for å få tilgang til forskjellige TV-kanaler og innhold.
Prisen på TV-pakker varierer avhengig av leverandøren og innholdet i pakken. Det finnes en rekke forskjellige pakker tilgjengelig i ulike prisklasser.
Du kan få TV-pakker ved å abonnere på en pakke fra en TV-leverandør. Du kan undersøke forskjellige leverandører og pakker, og deretter velge den som passer best for deg.
Hvilken TV-pakke som er best for deg, avhenger av dine personlige preferanser og behov. Du kan vurdere innholdet, prisen og andre faktorer når du velger en TV-pakke.

Det er flere TV-leverandører som tilbyr TV-pakker i Norge, inkludert Canal Digital, Altibox, Get, RiksTV og Viasat.

Det finnes ikke en enkelt TV-pakke som passer for alle. Hvilken TV-pakke som er best for deg, avhenger av dine personlige preferanser og behov. Du kan undersøke forskjellige leverandører og pakker, og deretter velge den som passer best for deg.

Populært innhold

Nye filmer, serier, podcaster og lydbøker.

Enkel oversikt over TV pakker

Samle strømmetjenestene og TV-kanalene dine i én tjeneste og spar opptil tusenvis av dollar hvert år på strømming.

TV gjennom antenne eller satellitt hører fortiden til, i dag foregår alt på nett og de mange strømmetjenestene har nå gjort det mulig å også streame TV-kanaler gjennom sine plattformer, men hvilken strømmetjeneste man skal velge og hvor man finner de beste TV-pakkene og kanalene ? Få svaret her!

Hos Streamius elsker vi strømming og TV, vi elsker også å hjelpe andre mennesker og derfor har vi laget denne enkle oversikten over strømmetjenester og tjenesteleverandører av TV-pakker og kanaler i Norge.

Vi anbefaler denne tjenesten

Strim er en relativt ny strømmetjeneste som tilbyr TV, streaming, sport og mye mer! Hos Strim har de gjort unna bryet med å ha mange ulike leverandører, hos dem får du alt samlet i en og samme tjeneste og betaler dermed kun én regning.

Akkurat nå kan du prøve Strim gratis i 7 dager og teste om tjenesten er noe for deg. Du kan også lese mer om Strim her og finne ut om det er en tjeneste som passer dine TV-behov.

Sammenlign tilbud fra flere leverandører

Den enkleste og raskeste måten å finne TV-pakkene du kan få der du bor er med gratistjenesten Tvpakker.no.

Tvpakker.no hjelper deg med å sammenligne tilbydere av strømming og TV som er tilgjengelig for deg og du kan deretter sammenligne priser og tilbud, slik at du er sikker på å få den billigste TV-pakken som passer dine behov.

Priser på TV pakker i Norge

Prisen på TV pakker varierer enormt og avhenger av hvor mange TV-kanaler du vil ha og hvor langt du vil legge strømmetjenester i pakken.

Samle strømmetjenestene dine med TV

Når du kombinerer TV og strømming til én og samme tjeneste, vil du mest sannsynlig kunne spare penger på din digitale underholdning. I dag finnes det mange ulike innsamlingstjenester, som Strim hvor du kan streame TV, film og serier.