Streamius er en online plattform som har som mål å hjelpe forbrukere med å finne riktig innhold og metoder for å se dette innholdet. Dette inkluderer lister over strømmetjenester og løsninger for internett i og utenfor hjemmet. Vi har også laget en liste over bredbåndsleverandører i Norge slik at våre besøkende kan få lynraskt internett, uansett hvor de er, for å strømme ønsket innhold.

På Streamius tilbyr vi annonsering for potensielle samarbeidspartnere, og hvis du som forbruker har spørsmål, er det bare å ta kontakt. Du finner mer informasjon om våre annonseringstilbud, samt kontaktinformasjon nedenfor.

Annoncering

Kontakt

Hvem er vi?

Herunder kan du læse mere om Streamius, virksomheden bag og nogle af vores samarbejdspartnere.

Utviklet av Fonvig Group

Streamius.no og alle tilhørende nettsider i ius-merket er utviklet og eies av det norske web- og markedsføringsbyrået Fonvig Group, grunnlagt av den danske gründeren Steffen Fonvig. Fonvig Group er et spesialisert web- og markedsføringsbyrå med spesialisering innen WordPress og SEO, og det er ut fra dette grunnlaget at virksomheten bygger nyttige, informative og hjelpsomme nettsider og plattformer som Streamius.

En del av ius-merket

Streamius er en sammensetning av «stream» og «ius», der «ius» er et merkenavn. «ius»-merket er en varemerke skapt og vedlikeholdt av Fonvig Group. ius-merket består av en rekke nettsider i Danmark og Norge, som alle har til formål å hjelpe forbrukerne med å ta de riktige beslutningene, enten det gjelder strømmetjenester, lån eller noe helt annet. Merkevaren er skapt med en visjon om at forbrukerne ikke skal føle seg lurt, samt å gi tilbake makten til dem som kjøper og betaler for produkter og tjenester.

Bærekraft- og sikkerhet

Fonvig Group er en seriøs virksomhet med høyt fokus på både bærekraftighet og sikkerhet. Som virksomhet ønsker vi å gå foran i den grønne omstillingen, og vi støtter derfor utallige organisasjoner som alle jobber mot et felles mål om en grønnere fremtid gjennom bærekraftighet. En grønnere fremtid for alle er essensielt, men din sikkerhet er også i fokus når du besøker en av våre nettsider, og derfor samarbeider vi med den danske IT-virksomheten Fontex.dk, som bistår oss med å oppnå best mulig sikkerhet for våre besøkende.

En del av ius-familien

Feelius

Loanius

Mobilius