Personvernserklæring for Streamius.no

Sist oppdatert: 6. mars 2023

Streamius.no («vi», «oss» eller «vår») er opptatt av å beskytte personvernet til besøkende på vårt nettsted og våre tjenester. Denne personvernserklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem, og hvilke valg og rettigheter du har angående dine personopplysninger.

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn

Vi samler inn følgende kategorier av personopplysninger:

1.1. Informasjon du gir oss direkte

Vi kan samle inn personopplysninger som du gir oss direkte når du bruker nettsiden eller kontakter oss, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer, faktureringsinformasjon og annen informasjon du gir oss i forbindelse med å registrere en konto eller bestille tjenester fra oss.

1.2. Automatisk samlet informasjon

Vi kan også samle inn visse typer informasjon automatisk når du bruker nettsiden vår, inkludert IP-adressen din, nettlesertype, enhetstype, operativsystem, hvilke sider på nettstedet du besøker, og andre bruksdata. Vi kan også samle inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, for eksempel klikk og annen atferd på siden.

  1. Hvordan vi bruker personopplysninger

Vi bruker personopplysningene vi samler inn for å tilby og forbedre tjenestene våre, for å behandle betalinger, for å kommunisere med deg, for å overholde juridiske forpliktelser, og for andre formål som beskrives i denne personvernserklæringen eller på tidspunktet vi samler inn informasjonen.

Vi kan også bruke personopplysningene til å sende deg markedsføringsmeldinger eller andre kommunikasjoner som kan være av interesse for deg. Du kan når som helst melde deg av disse meldingene ved å følge instruksjonene i meldingen.

  1. Hvordan vi deler personopplysninger

Vi deler personopplysningene dine kun med tredjepartsleverandører eller tjenesteleverandører som trenger tilgang til dem for å tilby tjenestene vi tilbyr. Vi kan også dele personopplysningene dine når det kreves for å overholde loven eller når vi tror at slik deling er nødvendig for å beskytte våre rettigheter, eiendom eller sikkerhet, eller rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til andre.

Vi vil ikke selge, lease eller bytte personopplysningene dine til tredjeparter.

  1. Informasjonskapsler og lignende teknologier

Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologier på nettsiden vår for å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden, for å tilpasse din opplevelse, for å forbedre sikkerheten, for å analysere bruksmønstre, og for andre formål. Vi kan også tillate tredjepartsannonsenettverk og andre tredjepartsleverandører å bruke informasjonskapsler og lignende teknologier på nettsiden vår for å tilby annonser og andre tjenester til deg.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettsiden vår kanskje ikke fungerer som forventet hvis du gjør det.

  1. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi vil informere deg og de relevante myndighetene så raskt som mulig hvis det skulle oppstå brudd på sikkerheten som påvirker dine personopplysninger.

  1. Dine rettigheter

Du har visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger, inkludert retten til å be om tilgang til, retting eller sletting av personopplysningene dine. Du har også retten til å begrense eller protestere mot behandlingen av personopplysningene dine og retten til å overføre dem til en annen organisasjon i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

  1. Endringer i personvernserklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernserklæringen fra tid til annen. Vi vil informere deg om eventuelle vesentlige endringer i personvernserklæringen ved å publisere en varsling på nettsiden vår og/eller kontakte deg direkte.

  1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår personvernserklæring eller vår behandling av personopplysningene dine, kan du kontakte oss på følgende måter:

E-post: kontakt@streamius.no

Postadresse: Fonvig Group, Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge.

Nettsiden Streamius.no eies og driftes av Fonvig Group, et selskap registrert i Norge med organisasjonsnummer NO-925414506 og hovedkontor på Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om nettsiden eller vår behandling av personopplysningene dine, kan du kontakte vår kontaktperson, Steffen Fonvig, på e-postadressen Steffen@fonviggroup.com.