De beste strømmetjenester innen lydbøker

Nedenfor finner du en liste over de beste strømmetjenestene i Norge akkurat nå, som vi på det sterkeste anbefaler! Vi har ekspertisen, så du kan lene deg tilbake og nyte underholdning i massevis, uansett om du er interessert i TV-streaming, podcaster eller lydbøker – alt finner du her!

 • Lydbøker & e-bøker

  BookBeat

  Har du lyst til å utforske nye bøker, men har vanskelig for å finne tid til å sitte ned og lese? Da kan BookBeat være den perfekte løsningen for deg! Med over 500 000 lyd- og e-bøker tilgjengelig, kan du enkelt lytte til dine favorittbøker mens du er på farten. Velg mellom spennende krimserier, hjertevarmende feel-good, inspirerende biografier og mye mer, alt fra kun 99kr/mnd. Akkurat nå kan du prøve BookBeat gratis i 45 dager og oppdage hva som gjør denne tjenesten så unik.

  Prøv gratis i 1 måned

 • e-bøker & lydbøker

  Nextory

  Med Nextory kan du finne din neste favorittbok blant hundretusenvis av e-bøker og lydbøker. Velg blant alt fra bestselgende romaner og spennende krim, til inspirerende biografier og barnebøker. Abonnementet starter fra kun kr 139 per måned, og med introduksjonstilbudet kan du prøve tjenesten gratis i 30 dager. Og det beste av alt? Du kan når som helst si opp abonnementet. La deg bli underholdt og inspirert med Nextory.

  Prøv gratis i 30 dage

Finn lydbøker

Lydbok app’er

Beste lydbok app 2023

Vi har testet alle lydbok-appene grundig og funnet BookBeat som den beste lydbok-appen i 2023. Med BookBeat får du ubegrenset tilgang til over 800.000 lyd- og e-bøker, og du kan velge mellom kjente romaner, spennende krimserier, hjertevarmende feel-good-bøker, inspirerende biografier og mye mer for kun 99 kr/mnd.

I tillegg tilbyr BookBeat en prøveperiode på 1 måned gratis, slik at du kan teste tjenesten før du bestemmer deg. Så hvis du er ute etter en pålitelig og brukervennlig lydbok-app med et stort utvalg av bøker og gode abonnementsvilkår, er BookBeat det beste valget for deg!

Lytt til lydbøker gratis

Mange lydboktjenester tilbyr introduksjonstilbud som gir deg muligheten til å prøve ut tjenesten gratis i en begrenset periode. BookBeat tilbyr for eksempel en prøveperiode på 1 måned gratis, Nextory gir deg muligheten til å prøve gratis i hele 30 dager, Fabel tilbyr en prøveperiode på 4 uker gratis, mens Storytel lar deg prøve tjenesten gratis i 14 dager. Dette er en flott måte å finne ut om lydboktjenesten passer for deg og om du liker utvalget av bøker og app-funksjonene. Det er verdt å merke seg at du må registrere deg med betalingsinformasjon for å dra nytte av disse tilbudene, så sørg for å avbryte abonnementet før prøveperioden er over hvis du ikke ønsker å fortsette å bruke tjenesten og unngå eventuelle kostnader.

FAQs

Ofte stilte spørgsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om strømmetjenester i vår FAQ-seksjon.

I vår test fant vi BookBeat som den beste lydbok-appen. BookBeat har blitt utpekt som den beste lydbok-appen på grunn av sin brukervennlighet, store utvalg av lyd- og e-bøker og gode abonnementsvilkår. Med BookBeat kan du lytte til så mange bøker du vil for kun 99 kr/mnd, og du kan også laste ned bøker offline for å lytte til dem når du ikke er på nett. I tillegg tilbyr BookBeat en prøveperiode på 1 måned gratis, slik at du kan teste tjenesten før du bestemmer deg. Alt i alt er BookBeat en pålitelig og rimelig lydbok-app som tilbyr en flott brukeropplevelse og et stort utvalg av bøker for lyttere i alle aldre og interesser.

Vi har foretatt en detaljert og grundig gjennomgang av hver lydboktjeneste- og app. For hver av lydbok-appene har vi sett på blant annet utvalg, brukervennlighet, funksjonsnivå, pris og abonnementsvilkår- og typer.

Prisen for en lydbok-app varierer avhengig av leverandøren og abonnementet du velger. Prisene kan variere fra kr. 79 til 199,- per måned.

En lydbok er en innspilt versjon av en bok som du kan lytte til istedenfor å lese. Den kan være tilgjengelig i forskjellige formater, som CD, MP3 eller digitalt format, og gir lytteren muligheten til å nyte en bok mens de er på farten, eller når de vil slappe av og hvile øynene.

En lydbok-app er en applikasjon som du kan laste ned til din smarttelefon eller nettbrett, som gir deg tilgang til et stort utvalg av lydbøker. Disse appene gir deg muligheten til å lytte til lydbøker når som helst og hvor som helst, og tilbyr funksjoner som bokmerker, hastighetsjustering og nedlastning av bøker for offline avspilling.

Det er mange steder hvor du kan lytte til lydbøker, inkludert lydbok-tjenester som BookBeat, Storytel, Fabel og Podimo. Disse tjenestene gir deg tilgang til et stort utvalg av lydbøker i ulike kategorier, og du kan lytte til bøker på smarttelefonen din, nettbrettet ditt eller datamaskinen din. Mange biblioteker har også nå tilbud om utlån av digitale lydbøker som du kan låne og lytte til gratis.

Populært innhold

Nye filmer, serier, podcaster og lydbøker.

Alternative gratis lydboks-tjenester på nett

Det finnes noen enkelte gratis lydboks-tjenester på nett som ikke er abonnementsbasert og/eller som kan benyttes gratis i et begrenset omfang.

Noen av de alternativene jeg har funnet er Lydbok.online, som er et sted hvor «nye» forfattere kan utgi deres bøker i lydformat for andre å høre på gratis. På tjenesten kan du finne norske lydbøker du kan lytte til helt gratis, men kun på nett og ikke i app på mobilen.

Et annet alternativ, som dog ikke er norsk, men derimot engelsk er Openculture.com, som på mange måter ligner på Lydbok.online da det er en gratis tjeneste innenfor lydbøker.

Det finnes så klart mange flere tjenester som tilbyr gratis lydbøker på nett og du kan selv prøve krefter med å søke på søkemaskinene YouTube eller Google for å se om du kan finne en alternativ og gratis tjeneste med ubegrenset tilgang.