Få tilbud på billigere TV streaming

Anbudstjenester er en smart og rask måte å finne den beste og ikke minst billigste leverandøren. Her kan du finne tilbudstjenester som gjør det mulig å få tilbud på billige TV-pakker i dag.

Anbudstjeneste

Tjenestetorget

Det kan være vanskelig å finne hode og hale i de mange strømmetjenestene, TV-pakkene og ulike TV-abonnementer med eller uten TV-kanaler.

Heldigvis finnes det en enkel og smart måte å finne de billigste og beste TV-pakkene til hjemmet eller til hytta.

Med Tjenestetorget kan du på under 2 minutter ved hjelp av et enkelt skjema få gratis og uforpliktende tilbud på TV-pakker og løsninger til hjemmet, samt til hytta.

Sett sammen TV- og strømmetjenestene dine

Bli kvitt mange regninger, høyere månedlige utgifter og alt bryet med utallige strømmetjenester og TV-pakker. Samle TV-kanalene, strømmetjenestene og all annen underholdning på ett sted og spar penger på underholdningen.

 • TV streaming & pakker

  Allente

  Allente er en ledende TV- og bredbåndsleverandør i Norden som tilbyr et bredt utvalg av TV-pakker og bredbåndsløsninger til både private og bedrifter. Med Allente kan du nyte favorittprogrammene dine på TV og streaming, samtidig som du har rask og pålitelig internettforbindelse til hjemmet ditt. Enten du er på utkikk etter sport, film, underholdning eller nyheter, så har Allente en TV-pakke som passer for deg.

  Spar kr. 480,- på Stream Basic

Lydbokstjenester

Podcaststjenester

Streaming TV

TV pakker

Hva er en streamingtjeneste?

En streamingtjeneste og en strømmetjeneste er i utgangspunktet like, den eneste forskjellen er at de fleste kaller TV, film og serie streamingtjeneste for «streaming», mens strømming av lydbøker, podcaster og andre medietyper oftest går under navnet strømmetjenester.

Hva er streaming?

Streaming er TV on demand, noe som betyr at du kan slå av og på hvilken som helst film, serie eller dokumentar du ser uten å gå glipp av resten. Men streaming, for eksempel, laster du ned en film direkte fra Internett når du vil se den.

Du kan også sette en streamet film på pause når popcornet er ferdig eller du trenger å gå på do. Da trenger du ikke vente på en reklamepause eller enda verre – gå glipp av handlingen. I TV er programmet organisert og kalt i stedet for flyt-TV, da det bare kjører derfra automatisk.

Streaming kan også være direktestrømming av for eksempel sportsbegivenheter som EM og VM, Premier League eller lokale fotballkamper, OL, Super Bowl, NFL, men også nasjonale og internasjonale nyhetskanaler med live rapporter.

Hva betyr streaming?

Streaming kan direkte bety flyt. Det omtales med andre ord som mye mediedata som gir TV i strømmeform ifølge Wikipedia. Og det gir veldig god mening på grunn av den akselererende internettforbindelsen.

Tidligere måtte du koble TVen med en antennekabel til en antennekontakt for å motta signal og se TV. Alternativt kan du sette en ekstra antenne eller parabol på taket, for å få tilgang til flere TV-signaler og dermed stasjoner og programmer.

I dag er det streaming, som imidlertid krever internettforbindelse. Vil du være sikker på at hele huset kan streame i høyeste kvalitet, kan det være lurt å finne et billig bredbånd som passer dine behov. Du finner en oversikt over alle internettleverandører i Norge her.

Hva trenger du for å streame?

 • En favorittstrømmetjeneste (C More, Allente, Viaplay, etc.)
 • En digital enhet (mobiltelefon, smart-TV, PC, nettbrett, iPad, etc.)
 • En optimal internettforbindelse (fibernett eller bredbånd)
FAQs

Ofte stilte spørgsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om TV streaming i vår FAQ-seksjon.

Streaming TV er en teknologi som tillater brukere å strømme videoinnhold over internett og se på det umiddelbart på en enhet som er koblet til internett.

Prisen for TV streaming varierer avhengig av leverandøren og abonnementet du velger. Hos Streamius kan prisen variere fra 79 til 599 kroner i måneden.

Det avhenger av dine personlige preferanser og behov. Hos Streamius anbefaler vi å bruke anbudstjenester som Tjenestetorget for å finne den beste og billigste leverandøren. Allente er også en populær og pålitelig leverandør som mange brukere velger.

Streaming TV fungerer ved at videoinnholdet sendes over internett i sanntid og vises på enheten din, enten det er en TV, datamaskin eller mobiltelefon.

Dataforbruket ved TV streaming varierer avhengig av oppløsning og kvalitet på videostrømmen. Generelt kan du regne med ca. 1-2 GB per time for standard oppløsning, og 3-5 GB per time for HD-oppløsning.

Du kan bruke anbudstjenester som Tjenestetorget.no eller søke etter leverandører på nettet for å finne tilbydere av streaming TV.

Populært innhold

Nye filmer, serier, podcaster og lydbøker.

Hvilken streaming tjeneste skal jeg velge?

Siden strømmetjenesten Netflix kom på banen, har et mylder av nye og populære strømmetjenester kommet til verden. Da Netflix virkelig tok fart, gikk Blockbuster, DVD-er og Blu-ray-maskiner over i historien. Hvis du er en del av generasjon Z, vet du sannsynligvis ikke hva Blockbuster eller Blu-ray er. I dag ser alle generasjoner filmer og serier med strømmetjenester, ettersom Peppa Pig, Queen’s Gambit eller Detective Barnaby kun er 3 klikk unna med fjernkontrollen.
I dag kan du streame alt fra:

 • Musikk
 • Lydbøker
 • Podcast
 • Radio
 • YouTube
 • Instagram-strømmer
 • Facebook Live-video
 • Filmer og serier med strømmetjenester

og mye mer…

Det kan være vanskelig å velge mellom de mange strømmetjenestene som finnes og man kan også fort få for mange abonnementer med de ulike tjenestene, noe som kan være en dyr fornøyelse og ofte en man ikke får så mye ut av.

Hos Streamius anbefaler vi at du melder deg på Allente eller Strim, hvor du får strømmetjenestene på ett sted, sammen med TV og mulighet for bredbånd i tillegg (kun Allente).

Det kan ofte være mye penger å spare ved å samle strømmetjenestene dine med Strim eller Allente, dersom du allerede har flere abonnementer med ulike tjenester.