Alt du trenger å vite om Viaplay

Lurer du på om Viaplay er strømmetjenesten for deg? I dette blogginnlegget vil jeg gi deg en grundig anmeldelse av tjenesten, inkludert hva slags innhold du kan forvente deg, hvor enkelt det er å navigere på plattformen, og hvilke fordeler og ulemper som følger med abonnementet. Viaplay er en populær strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-serier, filmer og sport. Hvis du vurderer å abonnere på Viaplay, vil denne anmeldelsen gi deg en fullstendig oversikt over hva du kan forvente deg fra tjenesten.

Hva er Viaplay?

Viaplay er en nordisk strømmetjeneste som tilbyr et bredt spekter av underholdningsinnhold, inkludert filmer, TV-serier, dokumentarer, barneunderholdning og direktesendt sport. Tjenesten ble lansert i 2011 av det svenske mediekonsernet Nordic Entertainment Group (NENT), og har siden da vokst til å bli en av de største og mest populære strømmetjenestene i Norden.

Tjenesten tilbyr et variert utvalg av filmer og TV-serier fra ulike sjangre, inkludert drama, komedie, action, romantikk og sci-fi, fra store Hollywood-studioer så vel som mindre, uavhengige produsenter. I tillegg tilbyr Viaplay også en rekke eksklusive serier og filmer, som bare er tilgjengelig på tjenesten.

En av de mest populære funksjonene på Viaplay er sportsinnholdet. Tjenesten har rettigheter til å vise en rekke store sportsarrangementer, inkludert fotball, ishockey, basketball, golf og tennis. Med Viaplay kan du se kamper og turneringer fra noen av de største ligaene og mest prestisjefylte turneringene i verden, inkludert Champions League, Premier League og NHL.

Viaplay tilbyr også et antall avanserte funksjoner som gir brukerne en bedre seeropplevelse. Dette inkluderer muligheten til å laste ned innhold for å se offline, se innhold med høy definisjon, se på flere enheter samtidig og starte programmer forfra hvis du har gått glipp av begynnelsen.

Tjenesten er tilgjengelig på en rekke enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller, smart-TV-er og nettlesere på datamaskiner. Du kan også laste ned Viaplay-appen på mobilen eller nettbrettet og ta underholdningen med deg på farten.

Priser & abonnement

a

Anmeldelse av Viaplay

a

FAQs – Ofte stilte spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om Viaplay i vår FAQ-seksjon.

Viaplay er en nordisk strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av filmer, TV-serier og direktesendt sport. Tjenesten er tilgjengelig på flere enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller og smart-TV-er.

Prisen på Viaplay avhenger av hvilket abonnement du velger. Det er tre ulike abonnementer: Basis, Standard og Total. Basis koster 99 kroner i måneden, Standard koster 139 kroner i måneden, og Total koster 359 kroner i måneden.

Antallet samtidige strømminger på Viaplay avhenger av hvilket abonnement du har. Basis-abonnementet tillater strømming på én enhet om gangen, Standard-abonnementet tillater strømming på to enheter samtidig, mens Total-abonnementet gir deg muligheten til å strømme på fire enheter samtidig.

Du kan si opp Viaplay når som helst via kontoen din på Viaplays nettside. Logg deg inn på kontoen din og velg «Abonnement» fra menyen. Deretter velger du «Si opp abonnement», og følger instruksjonene for å fullføre oppsigelsen. Det er også mulig å kontakte Viaplays kundeservice for å si opp abonnementet ditt.