Dette er de billigste lydbok-appene

Er du på jakt etter den billigste lydbok-appen? Da er du ikke alene! Hos Streamius har vi testet og sammenlignet de mest populære lydbok-appene på markedet og satt sammen en kronologisk liste over de billigste lydbok-appene i 2023. Vi tar også med en liste over de appene som tilbyr lengst prøveperiode, slik at du kan teste dem grundig før du bestemmer deg for hvilken app som passer best for deg. Les videre for å finne ut mer!

 • Nextory Bannerreklame

Innholdsfortegnelse

Liste over billigste lydbok app

 1. Podimo: Prøv gratis i 7 dager, deretter fra kr. 79,-/mnd.
 2. Fabel: Prøv gratis i 4 uker, deretter fra kr. 89,-/mnd.
 3. BookBeat: Prøv gratis i 1 måned, deretter fra kr. 99,-/mnd.
 4. Nextory: Prøv gratis i 30 dager, deretter fra kr. 139,-/mnd.
 5. Storytel: Prøv gratis i 7 dager, deretter fra kr. 199,-/mnd.

Det er viktig å bemerke at, den billigste lydbok-appen ikke nødvendigvis er den billigste og hos Streamius har vi testet og funnet den beste lydbok app og ført det inn på en liste over de 5 beste lydbok-appene og kan derfor med garanti si, at denne listen ikke representere rekkefølgen på de beste lydbok-appene.

1. Podimo

Podimo er en abonnementsbasert lydbokapp som tilbyr et bredt utvalg av lydbøker, podcaster og originalt innhold. Appen har et intuitivt brukergrensesnitt og er tilgjengelig på både iOS og Android-enheter. Podimo er kjent for sitt fokus på kvalitetsinnhold og samarbeid med noen av de største og mest populære podkastene og forfatterne.

Utvalg

Podimo tilbyr et bredt utvalg av lydbøker og podcaster innen en rekke sjangere, inkludert krim, fantasy, selvutvikling, dokumentarer og mye mer. Appen har også originalt innhold som eksklusive podcaster og serier.

Gratis prøveperiode

Podimo tilbyr en gratis prøveperiode på 45 dager for nye brukere. I løpet av denne prøveperioden har du tilgang til alt innholdet i appen uten å betale noe.

Priser og abonnement

Etter prøveperioden koster Podimo abonnementet 99 kr per måned. Dette gir ubegrenset tilgang til alle lydbøker, podcaster og originalt innhold. Podimo tilbyr også et familieabonnement som gir opptil fire personer tilgang til appen for 159 kr per måned. Det er ingen bindingstid, så du kan avslutte abonnementet når som helst.

2. Fabel

Fabel er en norsk lydbokapp som gir brukerne tilgang til et bredt utvalg av lydbøker innen en rekke sjangere, inkludert skjønnlitteratur, faglitteratur, barnebøker og mer. Fabel fokuserer på å tilby lydbøker av høy kvalitet lest inn av profesjonelle innlesere, og har blitt populær blant norske lydbokentusiaster.

Utvalg

Fabel er en abonnementstjeneste for lydbøker med et stort utvalg av norske og internasjonale titler. Med Fabel kan du lytte til lydbøker når som helst og hvor som helst, enten du er på farten eller hjemme i sofakroken.

Gratis prøveperiode

Fabel tilbyr en gratis prøveperiode på 4 uker, slik at du kan teste ut tjenesten før du bestemmer deg for å bli abonnent. I prøveperioden har du tilgang til hele utvalget av lydbøker, uten begrensninger.

Priser og abonnement

Etter prøveperioden kan du velge mellom fireabonnementstyper:

 • Fabel Én Bok
 • Fabel Basis
 • Fabel Familie
 • Fabel Familie Pluss

Fabel Én Bok: Hør én ny valgfri lydbok i måneden for kun 89 kr per måned. Du velger lydboken på fabel.no og kan lytte i appen. Behold valgte lydbøker så lenge abonnementet er aktivt. Én profil er inkludert.

Fabel Basis: Få tilgang til tusenvis av lydbøker og serier, bortsett fra lydbøker for barn og ungdom, for kun 149 kr per måned. Du kan strømme én lydbok om gangen og ha 6 profiler på kontoen.

Fabel Familie: Del lyttegleden med hele familien for kun 189 kr per måned. Få tilgang til tusenvis av lydbøker og serier, samt lydbøker på engelsk og en egen barnemodus med lydbøker for barn og ungdom. Du kan ha 2 samtidige strømminger og 6 profiler på kontoen.

Fabel Familie Pluss: Del lyttegleden med enda flere for kun 229 kr per måned. Få tilgang til tusenvis av lydbøker og serier, samt lydbøker på engelsk og en egen barnemodus med lydbøker for barn og ungdom. Du kan ha 4 samtidige strømminger og 6 profiler på kontoen.

3. BookBeat

BookBeat er en populær lydbok-app med et stort utvalg av lydbøker og e-bøker. Her kan du finne alt fra bestselgende romaner til faglitteratur og barnebøker. Hvis du vil vite mer om BookBeat, kan du lese videre om deres utvalg, gratis prøveperiode og priser og abonnement.

Utvalg

Med BookBeat får du tilgang til over 500.000 lyd- og e-bøker. Du kan velge mellom kjente romaner, spennende krimserier, hjertevarmende feel-good-bøker, inspirerende biografier og mye mer. BookBeat tilbyr både nye utgivelser og gamle klassikere.

Gratis prøveperiode

BookBeat tilbyr en gratis prøveperiode på 45 dager. Du kan velge mellom Basic-, Premium- eller Unlimited-planen og få full tilgang til appens utvalg i prøveperioden.

Priser og abonnement

BookBeat tilbyr abonnementer basert på antall timer du ønsker å lytte per måned. Det starter med Basic-planen som gir deg 20 timer per måned for kun 99 kr/måned. Hvis du ønsker mer tid til å lytte, kan du velge Premium-planen med 100 timer per måned for 149 kr/måned eller Unlimited-planen for ubegrenset lytting til 199 kr/måned. Du kan enkelt si opp abonnementet når du vil, og det er ingen bindingstid.

4. Nextory

Nextory er en populær lydbok-app med et stort utvalg av bøker og lydbøker. Her kan du finne alt fra bestselgere til klassikere og nye utgivelser. Videre tilbyr Nextory en gratis prøveperiode og flere forskjellige abonnementer med ulike fordeler. Les mer om utvalg, gratis prøveperiode og priser og abonnement på deres nettside.

Utvalg

Nextory gir deg ubegrenset tilgang til over 300 000 bøker og lydbøker, inkludert bestselgere, klassikere og nye utgivelser. Du kan velge mellom ulike sjangre og kategorier, og tilpasse leseopplevelsen til dine preferanser.

Gratis prøveperiode

Nextory tilbyr en gratis prøveperiode på 14 dager, slik at du kan teste tjenesten og se om den passer for deg. Du trenger ikke å binde deg til et abonnement i prøveperioden.

Priser og abonnement

Nextory tilbyr tre forskjellige abonnementer:

 • Standard: Tilgang til 300 000 bøker og lydbøker for 169 kr/måned.
 • Premium: Tilgang til 300 000 bøker og lydbøker, samt mulighet til å laste ned og lese offline, for 199 kr/måned.
 • Familie: Tilgang til 300 000 bøker og lydbøker for hele familien (opptil fem personer) for 299 kr/måned.

Alle abonnementene har ubegrenset tilgang til bøker og lydbøker, og du kan si opp når som helst.

5. Storytel

Storytel er en populær lydbok-app som gir brukerne tilgang til et stort utvalg av lydbøker og e-bøker. Appen tilbyr ulike abonnementer som gir deg ubegrenset tilgang til tusenvis av titler på både norsk og engelsk. Med Storytel kan du lytte til lydbøker når som helst og hvor som helst, og appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter.

Utvalg

Story har et enormt utvalg av lydbøker og e-bøker som inkludere mer enn 500.000 ulike titler i ulike kategorier. Du kan blant annet finne innhold for barn, ungdom og voksne, samt på ulike språk.

Noe av deres mest populære innhold består av klassiskere, noveller, personlig utvikling, økonomi og ledelse og biografier.

Gratis prøveperiode

Story tilbyr en gratis prøveperiode på 14 dager, hvor du kan lytte ubegrenset til deres mer enn 500.000 titler som inngår i deres bibliotek.

Priser og abonnement

Storytel har to ulike abonnementer, Unlimited og Family, hvor prisen starter fra kr. 199,-/mnd. og går opp til kr. 319,-/mnd.

Storytel Unlimited er for deg som vil lytte og lese ubegrenset, her får du 1 konto med ubegrenset lyttetid og ingen bindingsperiode. Unlimited-abonnementet koster kr. 199,-/mnd. og kan sies opp når som helst.

Storytel Family er for deg som ønsker et abonnement for hele familien. Her får du også ubegrenset lyttetid og ingen bindingsperiode. Family-abonnementet starter fra kr. 259,-/mnd. for 1 primærkonto pluss et familiemedlem. Ønsker du 3 kontoer, kan du også velge dette, her er prisen da kr. 319,-/mnd.

Lydbok-apper med lengst prøveperiode

Hvorfor betale for noe, når du kan få det gratis? De største og beste lydbok-appene er dessverre ikke gratis, men det betyr ikke at du ikke kan lytte til lydbøker uten å betale for det.

De fleste lydbok-appene tilbyr nemlig en gratis prøveperiode som et introduksjonstilbud, dette gir deg muligheten for å lytte til lydbøker uten å betale for det, dog i en begrenset tidsperiode og i enkelte tilfeller, med begrenset lytting også.

Men hvis du er som jeg, der ønsker at teste ut produktet, før du betaler for det, da er disse gratis prøveperioder gull verdt og derfor har jeg laget en liste over de lydbok-appene som tilbyr den lengste prøveperioden.

 1. Fabel – Prøv gratis i 4 uker
 2. Nextory – Prøv gratis i 30 dager
 3. BookBeat – Prøv gratis i 1 måned
 4. Storytel – Prøv gratis i 7 dager
 5. Podimo – Prøv gratis i 7 dager

Vær oppmerksom på at disse prøveperiodene kan endre seg fra dag til dag og derfor kan være misvisende i forhold til hva som de faktisk tilbyr. Informasjonene er sist hentet fra lydbok-appenes nettsteder 28.02.2023.

Konklusjon

Hvis du er på utkikk etter en billig lydbok-app, har Streamius testet og sammenlignet de mest populære appene på markedet og satt sammen en kronologisk liste over de billigste lydbok-appene i 2023. De har også inkludert en liste over appene som tilbyr lengst prøveperiode, slik at du kan teste dem grundig før du bestemmer deg for hvilken app som passer best for deg.

Det er imidlertid viktig å huske på at den billigste lydbok-appen ikke nødvendigvis er den beste. Streamius har også testet og funnet den beste lydbok-appen, og har laget en liste over de 5 beste lydbok-appene. Hver app har sine fordeler og ulemper, så det er viktig å velge en som passer best for deg og dine behov.