BookBeat

Innholdsfortegnelse

Har du lyst til å utforske nye bøker, men har vanskelig for å finne tid til å sitte ned og lese? Da kan BookBeat være den perfekte løsningen for deg! Med over 500 000 lyd- og e-bøker tilgjengelig, kan du enkelt lytte til dine favorittbøker mens du er på farten. Velg mellom spennende krimserier, hjertevarmende feel-good, inspirerende biografier og mye mer, alt fra kun 99kr/mnd. Akkurat nå kan du prøve BookBeat gratis i 45 dager og oppdage hva som gjør denne tjenesten så unik.

Hva er BookBeat?

BookBeat er en abonnementstjeneste for lydbøker og e-bøker. Du kan velge mellom tre forskjellige pakker og oppdage hva som passer deg best. Vår Basic-konto for 99 kr/mnd lar deg lytte opptil 20 timer i måneden. Med standardkontoen for 149 kr/mnd kan du lytte opptil 100 timer per måned, og med premiumkontoen for 199 kr/mnd får du ubegrenset lytting og lesing.

Med et BookBeat-abonnement får du tilgang til mer enn hundretusenvis av bøker. Romaner, krim, biografier, sakprosa, personlig utvikling, barnebøker, klassikere og mye mer. Her er det noe for alle! Du kan bestemme om du vil strømme bøkene eller laste dem ned for å lytte uten nett. Å lytte offline er perfekt når du reiser og ikke har tilgang til mobildata eller Wi-Fi. BookBeat støtter også Apple Carplay og Apple Watch.

Last ned BookBeat-appen til din mobil eller nettbrett og begynn å lytte. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Hvorfor velge Bookbeat?

  • Brukere i App Store og Google Play har gitt BookBeat den høyeste gjennomsnittlige vurderingen av Sveriges mest populære lydboktjenester.
  • Over 500 000 bøker, velg og vrak blant alle våre lydbøker og e-bøker. Hos oss finner du bøker på norsk, engelsk og et flertall andre språk.
  • Ingen bindingstid, så kjenner du at BookBeat ikke passer for deg? Ingen problem, du kan når som helst avslutte ditt abonnement.
  • BookBeat er kompatibel med Apple Watch, Chromecast, Android og Apple CarPlay.