Spar penger på kino

I dette blogginnlegget vil vi dele noen tips om hvordan du kan spare penger på kino og likevel nyte den ultimate kinoopplevelsen. Å gå på kino kan være en kostbar affære, spesielt hvis du gjør det ofte. Men det er ingen grunn til å la økonomien hindre deg i å nyte en god film på stort lerret. Derfor har vi satt sammen noen enkle grep og tilbud som kan hjelpe deg med å spare penger på kino. Uansett om du er en jevnlig besøkende eller bare tar en tur innimellom, vil disse tipsene definitivt hjelpe deg med å holde pengene i lommeboken neste gang du besøker kinoen. Les videre for å finne ut hvordan du kan spare penger og likevel få mest mulig ut av kinobesøkene dine.

  • Nextory Bannerreklame

Innholdsfortegnelse

Spar penger på kino med Kinoklubben!

Er du en filmelsker som ofte går på kino? Da bør du sjekke ut medlemskapet i Kinoklubben! For kun kr. 149,- per år kan du få halv pris på minst ti utvalgte filmer på kino i året. Og ved første gangs innmelding får du to medlemskap for prisen av ett!

Medlemskapet gir deg tilgang til Filmutvalget, et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. De velger ut ti kvalitetsfilmer per år; fem i vårhalvåret og fem i høsthalvåret. Du får beskjed på epost og SMS når du kan se en ny film til halv pris med medlemskapet ditt. Filmene varierer litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at de garantert vil gi deg en god kinoopplevelse.

Du kan bruke medlemskoden din på vanlige forestillinger på din lokale kino for å få 50% rabatt på én billett per film. Det er over 85 kinoer over hele Norge som er med i ordningen, så det er stor sannsynlighet for at din lokale kino er en av dem. Sjekk ut oversikten her:

Med Kinoklubben får du altså en enkel og rimelig måte å få tilgang til kvalitetsfilmer på kino. Du sparer penger og får samtidig muligheten til å se filmer du kanskje ikke ville ha sett ellers. Det er en vinn-vinn-situasjon!